Som exklusiv distributör på den svenska marknaden presenterar akadermin FORZA MMS 007, mesomicroneedling-enheten som tagit Europa med storm!

Vad är fördelarna med FORZA MMS 007 - och vad skiljer den från tidigare tekniker?

FORZA MMS 007 är den senaste teknikens, CE-märkta, automatiserade, mesomicroneedling auto-fusion enhet.  Utformad för att uppnå högsta möjliga absorption av aktiva ingredienser i samband med behandlingen. Genom den kontinuerliga tillförseln av aktiva substaser från samma enhet, skapar resultat som tidigare inte varit möjligt med traditionell microneedling.

Behandlingen stimulerar cellregenerationsfunktionen, aktiverar hudreparationsprocessen och förbättrar hudens övergripande tillstånd. FORZA är utrustad med 5 hastigheter och justerbar nållängd  och fungerar trådlöst eller ikopplad. Den största fördelen med enheten är auto-fusionssystemet, vilket ger konstant applicering av de aktiva ingredienserna i varje nålslag.

FORZA MMS 007 upprätthåller kontinuerligt tryck i sprutan, vilket skapar jämn och perfekt fördelning av av de aktiva ingredienserna - helt utan spill.

Trycket från botten av nålpatronen fungerar som en mycket liten dermo-jet, och på detta sätt frigörs flera mikroinjektioner utan att skapa ett för stort trauma på hudytan. Mikronålarna används för att tränga in i huden, öppna porerna i det epidermala skiktet och injicera de aktiva näringsingredienserna. Detta reparerar en åldrande hud och återställer kollagennivåer, minimerar rynkor och fläckar, förbättrar hudtonen och skapar en lifting-effekt i ansiktet. Produkten tränger in i huden på nanometernivå och öppnar upp huden för maximal absorbtion.

I akadermins utbildningspaket ingår förutom enheten, teoretisk och praktiskt utbildning samt startpaket med tillhörande nålar.