VI ÄR DINA UTBILDARE

Image

VI ÄR DINA UTBILDARE

SVANTE NORBERG

Grundare och utbildare inom ingredienskunskap

Svantes bakgrund inom skönhetsbranschen sträcker sig mer än 10 år tillbaka. Han startade sin karriär med att arbeta på en hudvårdsklinik hemma i Hälsingland till följd av hans obotliga intresse för kosmetiskt innehåll.

Med en stark drivkraft och med kunskap som främsta kort har han tilldelats uppdrag som försäljningschef för några av världens främsta skönhetsbrands (Bobbi Brown, La Mer och Jo Malone London bl. a) och har under de senaste åren drivit säljorganisationer inom estetisk medicinteknik. Passionen för ingredienser och hudvård har alltid präglat Svantes liv och lett till att han parallellt arbetat med produktutveckling och formulering tillsammans med framstående forskare och kemister.

Nu delar han för första gången med sig av sin gedigna kunskap för att stärka andra i branschen.


”Det finns idag ett stort hål i branschen vad gäller kunskap om innehåll. Hos konsumenten, behandlaren och till och med hos tillverkaren. Vi vill ändra på det”

VANJA ERTAS

Grundare och utbildare inom mesomicroneedling

Vanja utbildade sig till hudterapeut 2004 och grundande Vanjas Skönhet och Laser som numera är VS Klinik. Hennes filosofi har sedan starten varit resultatinriktad hudvård som bottnar i kunskap.

Genom sin expertis har hon utvecklat avancerade kombinationsbehandlingar som gjort henne till en banbrytande pionjär inom yrket.
Med en kundkrets som vallfärdar från hela landet för att få ta del av hennes behandlingsresultat är det uppenbart att det hon gör fungerar.

Vanja är specialiserad inom intradermala inslussningsmetoder och leder utbildningarna för FORZA MMS 007.

”Jag vill skapa en tillgänglighet för alla och jag har alltid utgått från vilka behandlingar jag själv skulle vilja göra. Resultaten vi åstadkommer är kombinationen av kunskap och nytänkande. Kan man mer så vågar man mer”